Slak

Deze week gaat het maar moeizaam. Net zoals ik in juli een week nodig had om in vakantie te geraken, lijk ik er deze week niet uit te geraken. Maar vandaag gaat het beter.

Ik heb voor het eerst wat blokjes (met werkmomenten) in mijn agenda ingevuld. Ik moet trouwens moeite doen om die agenda (en de rest van de telefoon eigenlijk) niet aan iedereen te willen tonen: een blinkende zwarte Sony Ericsson K800i. Het enige minpunt is dat ik de sync software niet kan draaien op Vista. Tot de officiele release van Vista zal ik dus waarschijnlijk verder moeten doen met MyPhoneExplorer (freeware).

Een papieren agenda heeft nog steeds zijn charmes. Echt waar. Maar het past niet bij mijn imago. Dat begrijpt u ook wel.

Genoeg gewerkt vandaag. Ik wil ook niet oververmoeid geraken vanaf de eerste dag.

U zegt?
 1. Peter says:

  “deze versie van VISTA wordt uitsluitend voor test- en evaluatiedoeleinden in licentie gegeven en is niet geschikt voor een productieomgeving.” 🙂

  Tenzij je met verschillende pc’s werkt snap ik niet goed dat mensen VISTA op hun primaire machine draaien – maar waarsch is dat bij jou niet het geval.

 2. Smetty says:

  Toch wel. Hoe kan ik het anders als lesgever deftig testen? Ik heb hier geen pc-park staan ze.

  Ik heb er enerzijds een dubbel gevoel bij want er werkt inderdaad een en ander niet naar behoren (mijn geluidskaart blijft sputteren, indexering slaat op hol en heb ik moeten afzetten, portable komt vaak niet uit slaapstand…). Als de officiele versie uitkomt zal ik waarschijnlijk ook verplicht (misschien niet moeten, maar wel wenselijk) zijn om hier weer een volledige format te doen. Daar kijk ik niet echt naar uit.

  Anderzijds kan ik niet weerstaan aan het idee om zoiets nieuws te testen.

  En… ik wil niet meer terug naar XP by the way.

Leave a reply.