Corneel project

Corneel heeft een hele hoop beestjes in huis. En die leven in een terrarium. Als ik op bezoek ga, dan heb ik ook liever dat ze daar in blijven. Reptielen zijn erg mooi om te zien, maar hun ik-ben-geen-knuffel-dier uiterlijk heeft op mij ook een ik-durf-u-niet-vastpakken effect. Allez, misschien ben ik gewoon een flauwe trien.

Corneel heeft ook nog een reusachtige hoop andere beestjes in huis (dat vraagt om een foto Corneel!). Ze zijn een beetje “out” en hun naam klinkt ook zo… jaren 80 (maar dat past dan wel weer bij mijn “Millet” vest). Soit, een exemplaar werd door Corneel aan de deur gezet en aan mij toegewezen. In het Corneel-reglement van het Corneel project staat dat we samen op stap moeten. Ik had liever een Kipling aap gehad, want dat is wel beter voor mijn imago dan een… mon chi chi. Slik. vreselijk woord is dat.

Corneel1

Corneel2

Corneel3

U zegt?
 1. Boke says:

  Maar ik ben heel blij dat hij de wereld rondtrekt!!! een beetje amelie poulin-achtig! hij heeft hier even aan mijn bureaulamp gehangen, maar dat vond hij wat saai!

  Dus go mon chi-chi go!

  Boke

 2. Smetty says:

  Hij werd dus niet aan de deur gezet, maar hij is bij jou weggelopen. Aha. Wel, dan ga ik hem Bo chi chi noemen.

  Ik neem Bo chi chi nog een paar dagen mee. Iemand klaar voor een adoptie de week nadien?

 3. Peter says:

  Is ie watervast? Anders heb ik nog wel een leuke ervaring voor Bo chi chi in petto. 🙂

 4. Corneel says:

  Doen Peter!
  Btw smetty… dit is echt heel leuk!

 5. Smetty says:

  Ok. Bij deze is de adoptie van de Bo chi chi aan Peter van de Bubble dreamers toegewezen.

 6. Peter says:

  Zeer goed, Cindy, zie ik je dinsdag in het zwembad voor de officiele adoptie?

 7. Smetty says:

  Bo chi chi en ik zullen er zijn.

Trackbacks for this post

 1. Corneel is online
 2. Corneel is online
 3. Corneel is online

Leave a reply.