Blog birthday

Het viel me vandaag pas op dat deze blog ondertussen meer dan 2 jaar bestaat. Ik kan nu stoerweg zeggen dat ik al drie jaar aan het bloggen ben. 🙂

Dan valt er ook weer een rekening voor de domeinnaam in de bus. Januari is een dure maand op dat gebied. Edublogs, Blogt en Smetty moeten allemaal in deze maand betaald worden. Januari was dus in het verleden een inspirerende maand. Bij die gedachte sloeg ik even in paniek omdat ik helemaal geen nieuwe blog plannen heb. Maar dat is niet helemaal juist. Sinds december zijn we bij These Days intern aan het bloggen, en de externe blog zal weldra het levenslicht zien. Het verschil met de vorige jaren is dat ik tegenwoordig betaald wordt om te bloggen. En dat… had ik op 10 januari 2004 nooit durven dromen.

U zegt?
 1. Hans Mestrum says:

  Happy Birthday!

 2. maizena man says:

  drinken we daar dan niks op?

 3. Bart says:

  Proficiat !

  Ben zeer benieuwd naar de blog-experimenten van TD.

 4. wza says:

  and congrats right back at ya !

 5. Tijd says:

  Hieperdepiep hoera!
  Hieperdepiep hoera!

Leave a reply.