Bubble Shirt

Onze duikclub heeft een nieuwe website, maar nog geen naam. Er is vandaag twijfel tussen “Bubbledivers” of “Aquarion”. Misschien wil er wat volk van deze blog meestemmen? Denk eraan dat ik de naam waarschijnlijk op een t-shirt zal dragen en het met trots wil uitspreken. “Hallo, ik ben Cindy van De Anemoon” of “Hallo, wij zijn van Aqua”, daar voel ik mij een beetje blubblub bij. Meestemmen kan hier.

Na een verplichte winterstop, wegens een dikke dikke peesontsteking, probeer ik deze week weer wat te bewegen. Langzaam aan, want ik kan de ontstekingsremmers nog niet weglaten (zeer dat dat doet). Gisteren gaan fietsen (geen probleem), morgen met de bubbles zwemmen, en eigenlijk woensdag weer wat squashen. Langzaam aan, inderdaad.

Gisteren beslist om dit Playstation Game te kopen. Vanaf nu gaan we swingen in de living. Ik doe alvast de gordijnen dicht voor de kantoorgebouwen voor ons, en ik zal de buurvrouw verwittigen dat ik dagelijk wat “actie” onderneem boven haar living. Als ze geen 70+ was geweest, dan had ze kunnen meespelen.

U zegt?
 1. Corto says:

  Hm, dat Playstation Game lijkt me iets dat na 2 keren proberen snel stof zal vergaren …
  (Zie ook: http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=GJLLD9IT)

 2. Smetty says:

  Ik citeer uit De Standaard van 10/12/2005: “Het is geen gezicht zoals ik daar als een struisvogel op hete kolen in het rond dartel, maar ik krijg een energiestoot van iedere bol die ik aan gruzelementen sla. Ze spatten ook zo mooi uiteen op dat scherm. Vroeger smeet ik al eens flessen wat te hard in de glasbak om mijn agressie te kanaliseren, nu stamp ik dus virtueel tegen blauwe bollen. Wat ik daarboven precies aan het doen ben, zo wil mijn man weten. ,,Ik ben met Matt bezig”, roep ik al hijgend terug. ,,Wie is Matt?” Er klinkt enige ongerustheid in zijn stem. Dan hoort hij mij vloeken. ,,Nu heb ik een blauwe bol gemist!” ,,Welke blauwe bol?” De ongerustheid in zijn stem is er niet minder op geworden, integendeel. Hij denkt dat ik ver en ver heen ben. Maar ik ben in de ban van het spel. Want ik moet toegeven dat ik me amuseer. Het is zalig om uit de regen en de wind wat om me heen te schoppen, om te vloeken op een persoon die enkel lachend en bemoedigend terugknikt, een persoon die je nooit zal afbreken maar erop getraind is om enkel opbouwende kritiek te geven.”

  Struisvogelen op hete kolen zal ik en ga ik 🙂

Trackbacks for this post

 1. Smetty’s Soapbox » Blog Archive » EyeToy Kinetic: set-up

Leave a reply.