Tweeduizendenzessen

Ik vind 2006 als getal mooier dan 2005. Die zes staat gewoon beter na die twee nullen dan die 5. Had u dat al opgemerkt?

Het wordt weer even oppassen bij het schrijven van het jaartal. Bij mij duurt dat altijd een paar dagen voor ik het juist doe. Vooral op documenten zoals een treinpas (die je zelf moet invullen) is dat gevaarlijk.

De vorm waarin je nieuwjaargroeten moet verpakken, lijk ik nooit te vatten. Het ene jaar krijg ik van iedereen kaartjes in de bus en stel ik vast dat ik dat niet gepland had. Het jaar daarop stuur ik tijdig dozen vol kaartjes, maar dan slaat iedereen aan het sms-en (elektronische kaarten zijn al een paar jaar out). Daarom was de strategie dit jaar: alle vriendjes sms-en na 12u en wie een kaartje gestuurd heeft via gewone mail, krijgt er morgen één terug. De wensen via de mailbox doe ik later vandaag nog.

Dus na traditionele wenskaart, de sms en de mail, is er nog één medium over waarop ik mijn wensen wil overbrengen: hier en voor u:

Of je hier nu dagelijk komt, of eerder bij toeval, of je mij persoonlijk kent of alleen uit de online wereld, sta mij toe u allen een fijn 2006 te wensen.

Bij deze heb ik iedereen getweeduizendenzesd.

U zegt?

Leave a reply.