Tik-Tak

Een nieuw werk (en werkplaats) is voor mij een goeie reden om daar een sportactiviteit aan te koppelen. Mijn squashvriendje woont toevallig dicht bij mijn werk, en er is ook nog is een zeer goedkoop en deftig uitgerust sportcomplex in de buurt (met een 10-beurtenkaart, maar €5,5/half uur). Die mogelijkheid gaan we dus zeker gebruiken.

Gisteren mijn eerste half uurtje sinds jaren in de squashbox doorgebracht. De techniek was eerder flauwtjes, maar nog aanwezig. Daar kan aan gewerkt worden door weer meer te spelen. Minder goed was het gesteld met de conditie. Een half uur spurtjes trekken was voor deze salon-surfer een pijnlijke ervaring. Geen spierpijn, maar duidelijk een fysieke conditie van nul,nul.

Volgende week gaan we terug een half uur. Ik had erg stoer verklaard om dit zowel op dinsdag en woensdag te doen en ook nog is gedurende een uur. Veel stoere praat later ga ik het op een half uur volgende week dinsdag houden. Het zal stilletjes opbouwen worden in plaats van er direct invliegen.

Het squashvriendje leest mijn blog niet denk ik. Misschien is dat dan wel een optie voor stoere verhalen van mijn kant. Hehe.

U zegt?

Leave a reply.