Podcast I: Luc De Vos

Luc De Vos stelt zijn nieuwste boek “de volksmacht” voor. U hoort Paul Luyten van boekhandel Walry, Christophe Vekeman als inleider, en natuurlijk ook Luc De Vos zelf.

Zo trots als een pauw, zo fier als een gieter (mijn Hollander lacht zich een breuk bij deze Vlaamse uitdrukking, soit),
stel ik voor:
mijn eerste podcast.

Gisteren met flanellen benen (beetje zenuwen en eigenlijk snipverkouden) naar de voorstelling geweest van Luc De Vos (Gorki) zijn nieuwste boek.

Ik had toestemming gekregen van iedereen om het event te podcasten (podcasten is ook promotie hé). Mijn microfoon heb ik gewoon aan de micro van de organisatie geplakt (ook geleerd dat we plakband moeten kopen).

Het event werd geopend door Paul Luyten van boekhandel Walry, gevolgd door Christophe Vekeman als inleider, en afgesloten door Luc De Vos.

Het moet gezegd, Luc zag er goed uit (gebruind door de zon, en afgevallen denk ik?) en het is een sympathieke gast.

En zoals bij bijna alles wat ik doe, werd de techniek verzorgd door de Doppler man, die liever op de achtergrond blijft. De montage is van zijn hand. Volgende keer zal ik het misschien zelf (moeten) doen… maar ik sta liever achter de micro dan aan de montagetafel. What a surprise?

U zegt?
  1. Dafke says:

    tzal wel dat lucske nen sympha is! Altijd geweest!

Leave a reply.