Les Truttes

Dit weekend mijn derde en waarschijnlijk ook laatste zomerfestival aangedaan. Dit keer geen bekend festival zoals Werchter of Marktrock, maar het eerder onbekende CrammerocK in Stekene.

Les truttes

Op de affiche stonden ondermeer Milow, Sarah Bettens, Daan en Les Truttes. Voor de kaarten heb ik in voorverkoop 13,5 euro betaald (het bestaat dus nog “redelijke” prijzen, maar je moet er wel voor naar Stekene), de pintjes gingen voor 1,8 euro over de toonbank (en ze hadden Rodenbach van het vat, mmm). En nog zoiets uit de oude tijd: niet eens controle van je rugzak aan de ingang.

Les Truttes 3

Het programma dan: Milow vond ik op Werchter veel beter, Sarah Bettens liet zich helemaal gaan voor haar laatste zomerconcert, maar de toppers waren voor mij toch Daan “ik-pik-bootjes-in-Gent” en Les Truttes (video’s op YouTube).

Les Truttes 3

Ik heb (nog) geen fototoestel dat geschikt is voor concertfotografie. Dat neemt niet weg dat ik meestal wat foto’s neem met mijn GSM, maar die zijn dan ook zelden iets waard. Tijdens Les Truttes was ik wat aan het spelen met de zwart-wit functionaliteit van mijn K800i. Een beetje tot mijn verbazing neemt ie daarmee wel goeie foto’s. Goed om weten…

U zegt?
  1. (db) says:

    Dank je voor het bezoek.

  2. Smetty says:

    @db: Nog een vraag voor volgend jaar: maak de tickets een euro duurder en de toiletten gratis. De vrouwen zullen u dankbaar zijn

  3. (db) says:

    We’ll try to get your shit together :p

Leave a reply.