Smetty, uw SURF Onderwijsdagen Blogger

Ik ben stiekem een beetje jaloers op onze Nederlandse onderwijscollega’s. Vooral op projecten zoals SURF: “SURF is de samenwerkingsorganisatie van het hoger onderwijs en onderzoek op het gebied van netwerkdienstverlening en informatie- en communicatietechnologie (ICT).”

Op 15 en 16 november organiseert SURF in Utrecht de Onderwijsdagen 2005: “De SURF Onderwijsdagen vormen hét evenement op het gebied van ICT-ontwikkelingen binnen het hoger onderwijs. Dit jaar staat het evenement in het teken van de individuele student. Hoe kunnen we tegemoet komen aan de wensen van de nieuwe lerende, die ICT als vanzelfsprekend beschouwt? En hoe kunnen we de dilemma’s die daardoor ontstaan het hoofd bieden?”

En tralala waarom vertel ik dat allemaal? Ik ben samen met Michel Duijvestijn en Gerard Bierens uitgenodigd om het congres te bloggen. En aangezien mijn iRiver gaat waar ik ga, zal er zeker ook gepodcast worden. Sta mij toe, als Vlaamse edublogger, erg trots te zijn op deze uitnodiging. Ik ben er vandaag nog niet uit of ik op Smetty.be, op Edublogs.be of gewoon alles op beiden ga bloggen.

Als kers op de taart is er ook nog het 2e Nederlandse Edublog dinner op maandag 14 november. Meer info ook op de weblog van Pierre Gorissen.

“Jij vertelt uw leven aan iedereen” zei de mama nog dit weekend, doelend op de post over mijn loon. Dat is dus helemaal niet waar. Ik blog omdat ik “door mij geselecteerde delen uit mijn leven of mijn geest” wil delen met iedereen. En met veel plezier breiden we het onderwerp uit naar een conferentie op verplaatsing. Want die soapbox, die zal ik is rap in Utrecht gaan zetten zie.

U zegt?
 1. Sven says:

  Some girls have all the luck!

  Tof dat je daar kunt gaan bloggen! En wat dat beetje jaloers betreft;een btje?
  Wat een aanbod, na een snelle blik op het programma had ik al direct 4 niet te missen lezingen gevonden. En zeggen dat ik niet kan gaan omdat ik een workshop montage geef aan het 1e jaar. Ik heb alle vertrouwen in je podcast/blog, dus ik kan gerust achteraf meelezen. Welke iRiver gebruik je? Ik heb een H320, een dijk van een toestel!

 2. Nico says:

  Al bekomen van de rijkelijke bierdegustatie in de Heeren van? 😉

  Zelf goed genoten van de Westvleteren 8%, njam!

 3. Smetty says:

  Smetty kijkt naar links, naar rechts en vraagt zich af hoe je Surf Onderwijsdagen moet koppelen aan bier. Hmmm.

  Wel het herftsmenu was lekker, het bier ook en ik heb ook de bierpralines geproefd. Als ik tijd vind deze week zal ik er is een postje over schrijven.

  En nu terug naar de Onderwijsdagen. Zonder bier graag 😉

Leave a reply.