Netwerking events

Deze week twee uitnodigingen gekregen voor netwerking events.

Het eerste is BusinessNetwerkCafe. Gelezen op de site: “BNC vzw is een initiatief van onafhankelijke Gentse ondernemers. Professionelen scheppen een sfeer voor ongedwongen, informeel zakendoen. Topmanagers van de hele waaier aan sectoren komen samen. Het doel is netwerking: zakelijk info vergaren en de wereld insturen; contacten leggen en relaties opbouwen. Herken en wees gekend. De gezelligheid waarnaar de organisatie streeft, heeft als bijkomend doel te werken als drempelverlaging. BNC is creatief en schept een gezellige en transparante sfeer zodat gerichte contacten en succesvolle eerste ontmoetingen niet uitblijven. Ook probeert de BNC op elk event weer netwerkformules aan te bieden om zo uw relatiekapitaal uit te breiden.”

Olala. Dat gaat leuk worden als ik daar naar toe ga. Allemaal “topmanagers”, waarschijnlijk overwegend mannen in pak en met das. Wel, ik zal wel merken wat ze van een madam in jeans vinden, want mantelpakjes heb ik afgezworen. Never say never, maar ik heb me voorgenomen dan ze mij toch veel zullen moeten betalen voor ik dat weer wil aantrekken. Nog even bedenken in welke sector ik nu topmanager ben en ik ben klaar voor het eerste netwerkevent.

Het tweede spreekt mij eerlijk gezegd meer aan: “Internet Survivors Drinks”. De vraag kwam van David Schnall en Jean-Louis Van Marcke, de twee oprichters van bobex. Op de website lezen we: “Internet Survivors Drinks is a “non-official, informal and non-sponsored” gathering of people actively involved in the Internet business. The idea is to exchange ideas, create alliances, challenge concepts, and (why not?) reshape the (e-business) world. We have no ambition to create a mega event, rather a regular (every 2 months) and simple gathering of friends around a self-sponsored ‘pintje'”.

Nu nog businesskaartjes en ik ben er weer helemaal klaar voor. Benieuwd of het er anders aan toe gaat dan op de blog- en geek dinners. En kijken hoe terecht het is dat een iemand mijn blogdinners consequent “de saaie feestjes” noemt.

U zegt?
  1. JLouis says:

    Dank voor de tip. See you op http://www.survivors.be

Leave a reply.