Nog 9

Dagen vliegen voorbij. Het enige wat ik doe, is examens lezen en verbeteren.

Een uur geleden heb ik eindelijk de laatste resultaten neergepend en toevertrouwd aan het systeem. De komende dagen zitten nog eivol met vergaderingen, opendeurdagen, deliberaties, proclamaties en feedback momenten.

We tellen af. Nog 10 9 werkdagen. En dan sluiten we de boeken voor 6 weken. Bij wijze van spreken. Want ik verwacht een dikke lading boeken. Ik heb mij ook voorgenomen om 5 weken offline te zijn. Als dat geen voornemens en vooruitzichten zijn…

U zegt?
  1. Marina says:

    Goed voorbeeld, doet volgen! En weet je wat …. ik maak er zes offline weken van 🙂 is er daarna weer volop ruimte in het hoofd om verjaardagen te onthouden en zo … 🙂

  2. Smetty says:

    @Marina: ik vrees dat, eens terug aan de slag, mijn ruimte quasi onmiddellijk weer gevuld raakt. Hopeloos noemen ze dat…

Leave a reply.