Groene Gieter

Ik heb daarnet naar de helpdesk van de fabrikant van onze waterboiler uit de badkamer gebeld. Het ding is nieuw en nog onder garantie zodat niet de loodgieter maar wel de fabrikant gebeld moet worden.

Ik voelde mij eerlijk gezegd oliedom terwijl ik het aantal wachtenden voor mij mee aan het aftellen was. Er staan namelijk maar 2 draaiknoppen en 1 druktoets op de boiler.

Ik had gehoopt dat ze zouden zeggen: “draai de linkerknop naar rechts, de rechterknop naar links en druk 1 keer lang en 4 keer kort op de aan/uit-knop”. Maar neen, ze gaan direct een technieker sturen. Alvast tot maandag geen warm water in de badkamer.

Gelukkig is er nog een werkende boiler in de keuken. Misschien kan ik mijn groen plantengietertje als volgt gebruiken: je vult dat met warm water in de keuken, spurt dan naar de badkamer, en yeahhh… toch warm water.

Kan ik dat 1-april gevoel nog een paar dagen vasthouden. Grumble.

U zegt?
 1. maizenaman says:

  Je kan ook samen douchen. Da’s altijd warmer. Zeker als je beschikt over een Viking.
  Weeral een gratis tip van uw spar supermarkt.

 2. femeref says:

  Bij ons zit de boiler en de CV in een mooi groot aparaat dat ergens in de kelder zit verstopt (nu ja, verstopt, het toestel is even groot als onze keuken). En hij gaf vorige week dinsdag de geest :/

  En het was er nog eentje uit 1954, dus de garantie was niet meer geldig 😉 Er zijn altijd mensen slechter af dan jezelf :/

  (maar hij is intussen reeds vervangen .. waar een onderhoudscontract toch allemaal niet voor zorgt)

Leave a reply.