FotoQuest Fishing

Ik ben niet zo een gamer. Dat heeft vooral met “tijd” en “goesting” te maken. Ik kan mij gewoon geen uren met een game bezig houden.

Uit de Smetty games kast worden alleen SSX (gamecube), Tetris (PC, gameboy) en Donkey Kong (gameboy) af en toe eens gespeeld. De rest ligt een beetje stof te happen.

De laatste weken ben ik wel helemaal weg van FotoQuest Fishing op mijn Sony Ericsson K800i. Je bent een duiker in het spel en krijgt (onderwater)fotografie opdrachten. Momenteel heb ik level 9/12 en ik ben van plan om het game helemaal uit te spelen. Meestal speel ik het game als ik ergens moet wachten (en dat gebeurt wel redelijk veel). In mijn collectie “best shots” zitten volgende exemplaren:

Fotoquest3 Fotoquest2

Op de website van Digital Chocolate is het mogelijk om scores door te sturen (Mobile League) en spreekt men zelf over toernooien en competities. Misschien moet ik eens member worden om te kijken wat het voorstelt.

Het zal niet zo lang meer duren vooraleer ik het onderwater leven van FotoQuest helemaal ken. Tijd om stilaan naar iets anders uit te kijken. Hopelijk kan ik iets vinden dat ik even leuk ga vinden.

Het spel heeft me als beloning al 2 echte foto’s gegeven. De eerste was een schilpad, de tweede een inktvis. Ik neem aan dat ik daar niet persoonlijks moet achter zoeken?

U zegt?
  1. maizenaman says:

    ik zou pas ongerust beginnen te worden als ze kwallen sturen…

Leave a reply.