Druk gekruid

De tijd vliegt. i heeft daar een mooie post over geschreven waar ik mij wel kan in herkennen. Behalve dan dat van die “middelmatige intelligentie” en dat TV-kijken. Grijns.

Ik bedenk mij net dat ik hier wel iets TV-achtig heb staan met welgeteld 1 kanaal dat werkt: Canvas. Dat wordt straks nog is bergritten in de Tour kijken.

De laatse 2 dagen vooral bezig geweest met dat andere project en ook veel (eindelijk is Vlaamse) mediaandacht gehad voor het internationale project.

Gisteren VIP-kaarten gaan halen voor 3 dagen gratis bier. Neen, niet voormezelf, hoewel ik graag was geweest. Het bureau van de organisatie lag aan de andere kant van Gent. En ja, op het verste punt beslist mijn fietsband plat te gaan midden in een stortbui. Gelukkig was het een fiets-met-platte-band voorzieningen-onder-het-zadel en ging dat banden vervangen snel.

Gisterenavond 2 duiken gedaan in de Oosterschelde. Van een duiktrapke gesukkeld en pas vandaag de schade ontdekt. Een schram op de knie (aauw) en een scheur in mijn pak. Het metaal is door de plastieken bescherming en 7mm neopreen gegaan. Ik moet er niet aan denken hoe die knie eruit had gezien zonder pak. Brrrr.

Vandaag ook opruimen + kuisen op het programma gezet. En zoals meestal… een ander programma gevolgd. De badkamer staat vol met niet-drogend-wegens-buiten-wisselvallig-regenweer-duikmateriaal. Daar was dus al geen beginnen aan. Maar om het goed te maken heb ik toch iets nuttigs voor de keuken gedaan: kruiden en pottekes gekocht. En die kruiden die moeten dan in die pottekes geraken. En op die pottekes komt een sticker met de inhoud.

Morgen weer volledige focus op het in deze post nog-niet-vernoemde project. Voor een podcast met de meneer die verantwoordelijk is voor mijn posts in dat grote project.

Terug naar maar twintig dagen verlof. Ik zou het er moeilijk met hebben. Ik wou u vooral niet op de kast jagen (in jagen, rond jagen, ik weet het niet meer…).

U zegt?
  1. Peter Rombaut says:

    Als de scheur in je pak niet te rafelig en te groot is, gewoon dichtkleven met contactlijm. Werkt perfect!

  2. VH says:

    Ben jij nu ook in de lifeblogs vervallen? 😉

  3. Smetty says:

    Nee, nee… ik noem dat stijlen-management in de diepte. En als dat niet duur genoeg klinkt, wil ik wel iets anders verzinnen. 🙂

Leave a reply.