Podcast 5: Digitale didactiek

In deze podcast hoort u een panelgesprek over digitale didactiek met een aantal experten uit het Vlaamse onderwijsveld.
Wie meer wil weten over digitale didactiek of digitaal leren zal deze podcast zeker kunnen waarderen. Ivan D’haese, Valere Awouters en Jean-Marie Maes zijn de gastsprekers in deze podcast. Voor meer inhoudelijke info, verwijs ik graag naar de post op Edublogs.be.

Naast deze theoretische discussie over digitaal leren, plan ik in de komende maanden een podcast waar een aantal leerkrachten de praktische kant bespreken. Misschien lukt het nog in juli, anders zal het eerder september worden.

U zegt?
  1. Dirk says:

    Mooi initiatief. Interessant gesprek.
    Ik vraag me af hoe de digitale didactiek naar het secundair onderwijs ‘vertaald’ zal worden. Of wordt het een flauw afkooksel?

Trackbacks for this post

  1. Smetty's Soapbox » Blog Archive » The impact of iTunes and Odeo on the podcaster

Leave a reply.