Uit de statistieken…

Ik las het bij Ine, en ik dacht: tijd om ook nog is in de eigen stats te duiken.

Uit de Top 30 keyphrases:

Categorie Gent: Amadeus, Kristalnacht, De Kastaar, brunchen in Gent, Hogar Espagnol, Het glazen straatje, pizza Gent, zwembad Gent
Categorie Duiken: Snotolf, Nemo33, duiken in Kroatiƫ

Ongelooflijk hoeveel hits ik nog krijg over Gent. Daar heb ik nochtans een andere weblog voor ondertussen.

U bent hopeloos op zoek naar een job of informatie over:

… de firma Hamburg Mannheimer. Verbazend hoeveel hits ik daarvoor krijg. Mensen zoeken naar ervaringen, tests, kritiek… De comments blijven ook nog maanden na het schrijven van de post binnenkomen, soms als comment, soms gewoon in mijn mailbox. Ik heb al gevraagd aan een paar mensen of ze mij is wat meer uitleg kunnen geven over hun job bij “multi-level marketing-bedrijven”, maar het eerst publiceerbare antwoord moet nog binnen komen. Die werknemers bij dergelijke bedrijven schrijven bijna “getuigenissen”. Misschien een eerste onderwerp voor een echte Smetty podcast…

U zocht en kwam bij mij terecht:

Categorie varia: “kip restaurant Oostende zonder bestek” (allez, eet is met ne vork, was da naa), podcast bijbel (ik en bijbel?), sekswinkel Gent (op mijnen blog?), productiehuis Fabiola (wat zouden die maken? vogelnestjes?), “vlucht voor kanaries” (alweer Fabiola?), viking bureaumateriaal (mijn Viking?), blote konten (oh?), smetty recorder (hehe, iemand wil mijn recorder hebben), mooi blog (dank u), foltertuigen informatie (hela!), bridgeclub ouderen (mijn hobby voor de zondag ja), Elke De Smet (nee, geen familie), baby promofilmpjes (ik weet van niks).

Besluit: statistieken zouden iets moeten vertellen over deze blog… we zullen het op “afwijkingen bij het zoekproces” houden zeker?

U zegt?
  1. wannes says:

    Tja, there are lies, damn lies and statistics…

Leave a reply.