Gent.blogt

Ik ben trots om vandaag mijn nieuwste project voor te stellen: Gent.blogt.

Kort samengevat: een blog alleen over en door Gent.

Ik had het geluk twee dames (i. en l.) op mijn pad tegen te komen waarmee iets gerealiseerd kan worden. Geen oeverloze discussies, maar gewoon handen uit de mouwen. Het moeilijkste was misschien nog i. te overtuigen om het niet van de daken te gaan schreeuwen. 🙂

We vonden al een paar toffe schrijvers om ons te vergezellen, en we zijn nog op zoek naar nieuwe mensen (blog ervaring niet noodzakelijk). Hoe het verder gaat? Dat zien we wel. We doen het voor de lol, en we zullen snel merken welke reacties we krijgen.

Er is 1 passie die we delen, er 1 ding dat ons bindt: Gent.

Zie ook: Huug & Druug, i, semperMagis

U zegt?
  1. Huug says:

    Hey, het mediaoffensief is wel ontzettend goed uitgekiend! Jullie stonden kort na middernacht met een artikel in De Standaard Online en al de medewerker met een weblog spraken er bijna gelijktijdig over erover na twaalven. Het lijkt wel D-Day. “Allo, Ici-Londres, hier spreekt men Gents!” Knap gedaan! Ge meugt gerust zijn da ‘k uldere sijt nie uit mijn uuge goa verlieze..

  2. Dafke says:

    Eindelijk kan ik een bericht posten!! Ben al langsgegaan! Kben ganse dagen in gent, ik kan dan evengoed nen keer bij jullie binnenbloggen om te zien of er iets te doen valt 😉

Trackbacks for this post

  1. Smetty's Soapbox » Blog Archive » Stadsblog: eerste kaarsje

Leave a reply.