Cartoon

Donderdag geef ik een cursus “Basiskennis PC”. Het leek mij leuk om de presentatie wat op te vrolijken met een cartoon, en als het even kon passend bij het onderwerp. Als ik beelden nodig heb gebruik ik altijd de search engine A9 (Amazon). Dit was het resultaat.

Ik belandde op de website van cartoonist Tom Goovaerts en kwam niet meer bij van het lachen. Ja, zelfs tot ergernis van de Hollandse Viking.

Hieronder vijf cartoons uit de categorie “computer & internet”. Dat mag want in de gebruiksvoorwaarden staat dat ik mag publiceren op mijn weblog: “Mits een duidelijke bronvermelding én een actieve link naar deze site is het toegestaan tot maximum 5 cartoons op je persoonlijke homepage te plaatsen met bij elke cartoon een actieve link naar deze site.” Als ik goed geteld heb zou ik met 5 cartoons en 6 actieve links hieraan moeten voldoen. En dan nu: whohahahahahaha.


U zegt?
  1. maarten says:

    hilarisch inderdaad!

  2. Dafke says:

    Jaja das dikke fun

  3. Pixerz says:

    Zoek meer passende cartoons op http://www.pixerz.nl een cartoondatabase met Nederlandstalige cartoons

Leave a reply.