Ik ben, dus ik geef les

Het is een drukke maand geweest. Veel les gegeven en veel voorbereidingen gemaakt. Ik ben pas begonnen op school begin november. Na vier maanden inactiviteit (juli – oktober) was het even wennen om terug in een werkritme te geraken. En na twee drukke maanden ben ik dus toe aan vakantie hé (schreef ze met een brede grijns).

Vandaag een tekst van mij in het januari nummer van het tijdschrift Klasse teruggevonden (maandblad voor onderwijs in Vlaanderen, uitgegeven door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, departement Onderwijs). Het gaat over mijn weblog op Klasse.be.

Verwacht geen blog waar dagelijks iets nieuws op staat, dat laat de manier van werken niet toe. Ik denk tegen de zomer af te klokken op een 15-tal bijdragen. Een column-blog zou een juiste omschrijving zijn.

Wie geen abonnement heeft op Klasse kan het artikel hier lezen. Ze wouden er een foto bijzetten met een laag pasfotogehalte. Deze zomer plaatste ik op deze blog al de onder water versie, voor Klasse dus de boven water versie die op 186.500 exemplaren verspreid wordt. Slik. Sta mij toe dit cool te vinden.

U zegt?
  1. i. says:

    Iedereen beroemd!

Leave a reply.