Podcasting: in volle vaart met Doppler 1.1.

Zonet hebben we Doppler 1.1. uitgebracht (jaja we, want ik lever de bank waarop geprogrammeerd wordt en de commentaar ;-)).

De laatste weken hadden we ongeveer 3000 bezoekers per dag. Gisteren ontplofte onze server bijna. We hadden de nieuwe release aangekondigd én niemand minder dan DE Robert Scoble van Microsoft poste een bericht over Doppler. En daar moeten we dan nog is Thanksgiving bijtellen (turkey-day in de V.S. wat betekent dat iedereen thuis is voor een verlengd weekend).

Wie de programmeur van Doppler wil horen moet zeker naar deze aflevering luisteren van In The Trenches, gebracht door Kevin Devin, die trouwen één van onze coolste beta-testers is.

We hebben trouwens een ongelooflijke welcome-bumper voor Doppler. We zijn er zo dol op, dat we het nu ook gebruiken als ringtone en wake-up call. Nu nog de deurbel en het alarmsysteem programmeren. Gewoon om te zeggen: Doppler rocks!

U zegt?

Leave a reply.