Nothing on my radio

Nothing on my radio. Maar wel op mijn iPod.
Eén van mijn favoriete podcasts is
WebTalk Radio. Geen podcast live uit de keuken of de garage. Voor deze mensen is podcasten gewoon een nieuw kanaal. "The 5 year-old show, on the web at WebTalkRadio.com, discusses the latest trends involving the Internet and the World Wide Web. The show reaches almost 1 million listeners per month via wide online distribution…" Een miljoen luisteraars… sinds kort zijn het er 1.000.001 🙂

En dan zijn er de conferenties (waar ik graag bij was geweest). Er was Gnomedex 4.0 in oktober, en vorige week Bloggercon III. Beide conferenties waren zo sympa om hun sessies beschikbaar te stellen via IT Conversations. Dit weekend was de place to be de "2004 ONA Conference" in Hollywood. Hier geen "Subscribe to new programs in this series" of "Stream (MP3)", maar alleen "Read the full article". Ben ik verwend? Ik had Wonkette (Ana Marie Cox) haar verhaal wel willen horen. Horen! Beleven! Geen ini-mini samenvatting verdorie.

En volgende week is het WebmastersWorld. Ik verwacht dat ook hier niets te podcasten zal vallen. Dus kijk ik alvast uit naar Luc zijn verhaal.

U zegt?

Leave a reply.