Hostess Smetty

Gisteren de eerste volledige werkdag gehad. En vandaag al de eerste vrije dag. Kunnen we is wat grotere inkopen gaan doen. We hebben nog wat vanalles nodig: een verlengsnoertje met een fijnere stekker, misschien Spaanse GSM abonnementen, wasproduct voor de wasmachine, de gewone koelkastvulling en ik ga is kijken voor een duikvest. Ik had er gisteren één van de school aan en had bij de eerste handeling al een onderdeel losgetrokken. Als ik 2 maanden in dat water ga liggen en klanten begeleiden, wil ik toch iets degelijks.

Die eerste werkdag dan. Ze hebben voor mij een taak voorzien die alleen ik mag doen deze zomer: het ophalen en het afhalen van de toeristen. En dat lijkt me erg leuk, want al de rest moet ondertussen in het het duikcentrum of voorbereiden of opkuisen. Het nadeel is misschien dat ik mogelijk het langst aan het werk zal zijn. Vanaf morgen ga ik dus met een alweer ééntalige chauffeur het eiland rondrijden. En ik moet dan in het Spaans vertellen waar hij moet rijden. Dat gaat nog leuk worden. Ik weet met moeite mijn eigen appartement te vinden.

Mijn lief is erin gegooid (ik moest eerst nog op het politiekantoor gaan zitten). Vanaf de eerste dag een snorkelbegeleiding en drie begeleide duiken. Die kon geen pap meer zeggen. Ik heb gisteren een snorkelbegeleiding gedaan en mee gedoken met 2 begeleide duiken. Er is eigenlijk weinig onderwaterleven op die plaats. Zeker als je aan koraalriffen zoals in Egypte denkt. Dus wij gaan na een tijdje weten welke vis waar zit. Nog een beetje, en ik ken ze allemaal bij naam.

U zegt?
 1. hang on daar stuur eens kaart ofzo leuk voor je!!

 2. Judith says:

  hoi Smetty

  Ik houd mijn secorwerkstuk over hostess.
  Op internet kan ik er niet veel informatie over vinden.
  Dus ik dacht, ik vraag jou.
  Ik vroeg me af hoe lang je ongeveer van huis weg bent als je hostess bent.
  En hoe lang je in een vakantieland moet blijven.

  Groetjes Judith

Trackbacks for this post

 1. Smetty’s Soapbox » Hostess link love

Leave a reply.