We vliegen er in.

Na een uur vliegen heb ik het meestal al gezien. Dan mag voor mij de landing al beginnen. Er ligt behoorlijk wat moois op een dik uur vliegen van Brussel: Barcelona, Nice, Rome. Gran Canaria ligt een stuk verder (4,5 uur vliegen). Er zijn geen rechtstreekse lijnvluchten, alleen charters vliegen in rechte lijn. Vreemd dat het nog Spaans grondgebied is. Je zou het eerder bij een Noord-Afrikaans land situeren, Marokko zou het meest logische zijn in dit geval.
Na 8 uur reizen toegekomen op de eindbestemming. Duikschool verwittigd dat we er waren. Of we mee wouden gaan eten. In het beste tapas restaurant van Playa del Ingles nog wel. Daar schrijf ik één dezer nog wel is een aparte blog over. En zo werd het op dag 1 al direct erg laat. Ik denk dat we ook ver de enigen waren die niet dronken waren. We zijn er in elk geval direct ingevlogen. De toon is gezet.

U zegt?

Leave a reply.