promotie voor de multi-functioneel bediende

Vandaag voor mijn 3 werkgevers gewerkt. Het leek wel topsport. Er staat ook niet voor niets "multi-functioneel bediende" op één van mijn arbeidsovereenkomsten. Waarschijnlijk was mijn jobinhoud moeilijk begrijpbaar voor het interim-kipje van dienst. Dan speel je gewoon op zekerheid en zet je "multi-functioneel" voor het type contract.

Vandaag verhuisd met ons internet-bedrijfje. Van centrum Gent naar een industriepark in Brugge. Toch minstens een 50 km rijden vanuit Gent, en redelijk ver buiten het centrum van Brugge. De laatste 2 jaar had ik de file ingeruild voor een job op 10 minuten van mijn voordeur. Dat gaat helaas veranderen. Ik zal terug moeten wennen aan het dagelijkse autoritje. Niet langer met een VW Golf, maar met mijn supermobiel Smart Cabriolet. (De ideale wagen voor KLEINE afstanden ja)

Qua ligging heb ik vooral interesse voor de zee. Oostende 17 km, Blankenberge 8 km, Wenduine 9 km… Het zal niet lang duren of mijn Smartmobiel zal van de zilte lucht kunnen genieten. Misschien tijd om mijn rollerblades uit de kast te halen en te genieten van een mooi lentezonnetje, nu de grote toeristengolf nog niet is ingezet.

Al mijn kantoormateriaal heb ik vandaag verhuisd: een pc en een doos met papieren. Dat viel dus mee. Het eerst wat ik getest heb is de internetconnectie. MSN werkte, meer moet dat niet zijn. Dinsdag brengen ze een nieuwe pc en portables voor de verkopers. De verkopers gaan op de baan, ik ga coördineren vanuit het bureau. Dat is dus een promotie: van multi-functioneel bediende naar kantoor-chef. Nu nog een koffieautomaat en ik kan er helemaal aan beginnen. 🙂

U zegt?

Leave a reply.