De Krokus: sit back en relax

Tot voor dit jaar had ik er geen enkel idee van wanneer het nu ook alweer krokus- of paasvakantie was. Dit jaar kan ik de data op de week nauwkeurig vertellen. Het is een kwestie van belangen niet waar…

De krokus is de week bij uitstek om op skiverlof te gaan. Dat werd vrijdagmiddag alweer bevestigd door de drukte op de Franse en Duitse wegen. Het was al aanschuiven geblazen vanaf het middaguur. Vrijdagavond zag je in Gent overal skibussen staan, klaar om te vertrekken. Mijn tijd komt later wel 😉

Ik ben alvast een hoop boeken gaan halen om de week goed te beginnen. Ik heb mij laten inspireren door Saint Amour met Jonathan Ames (hij noemt zichzelf de nachtburgemeester van New York) en David Henry Sterry (Dames, hij is helaas al getrouwd, aldus de aankondiging). Na hun gesmaakte performance lees ik hun boeken. En dat is nu net helemaal de bedoeling van een schrijver die een performance geeft. Daarnaast heb ik het columnboek van Heleen Van Royen meegenomen, als ik eenmaal aan een auteur begin, dan lees ik vaak zijn geheel oeuvre. Hoewel ik dat niet zie zitten voor een Brusselmans of een Claus. En last but not least, the little friend van Donna Tartt.

We gaan dus is een weekje lezen ipv schrijven. Sit back en relax.

U zegt?

Leave a reply.