Duikvaker

Vandaag de grootste duikbeurs van de Benelux bezocht in Utrecht. Vooral de reisbureaus waren uitdrukkelijk aanwezig. Gelukkig hadden ook een paar duikscholen een grote materiaalstand voorzien, met de gebruikelijke beurskoopjes.

En daar was het hem om te doen natuurlijk. Ik heb wat basismateriaal aangeschaft. Zonder eigen materiaal is het moeilijk duiken. De pakken van de duikschool passen helemaal niet zodat de isolerende werking ook uit blijft. De schoenen en handschoenen zijn te groot en het materiaal is allemaal al heel erg gebruikt. En ik heb nu een pak waarin borstuitsparingen zijn voorzien, aldus het verkoopspraatje. Als dat geen argument is. Eigen materiaal betekent vaker duiken. Ik mag het kopen, of de koopjes zouden is miskoopjes kunnen gaan noemen.

En dan had de Nederlands radio “Provincie Utrecht” nog groot nieuws. De jongste zoon van Koning Boudewijn en koningin Paola is vader geworden. Boudewijn en Paola, ja, dat is pas echt groot nieuws.

U zegt?

Leave a reply.