Babie Farine en Bruce Willis

Buurtfeesten in onze wijk (Le Panier).
Een zeer getalenteerde muzikant vraagt aan het publiek: “Kennen jullie Babie Farine?”
Iedereen gilt “Ouiiiiiiiiiiii”.
Blijkt het over
Bobby McFerrin te gaan.

En een paar dagen eerder.
Enkele jongeren vragen constant aan een Engelstalige man of ze met hem op de foto mogen. We zitten op een terras en vragen aan een tiener naast ons, die duidelijk helemaal over haar toeren geraakt, wie die man is. “Bruce Willis” zegt ze overtuigd. De vent in kwestie zegt mij niks, maar Bruce Willis was het zeker niet.

De serveerster loopt naar binnen en even later komt de volledige keukenploeg naar buiten om ook een glimp van de man op te vangen. Het is Jason uit de film ‘Le transporteur’ zegt ze.

Ik heb het moeten googlen, maar het was blijkbaar Jason Statham. Ik ken hem niet van de Transporter-trilogie, maar wel van zijn debuut in ‘Lock, stock and two smoking barrels’.

Kom ik eens beroemdheid tegen, weet ik geeneens wie het is.

 

 

 

U zegt?
  1. Corto says:

    Jason Statham is 1 van de weinige resterende acteurs gespecialiseerd in actiefilms. “Crank” en de “Transporterfilms” zijn voor de actieliefhebber zeker de moeite waard. Een voor hem atypische film, “Revolver”, is een aparte kijkervaring. (En – dit geheel ter zijde – zijn huidige vriendin Rosie Huntington-Whiteley is een leuke verschijning).

Leave a reply.