Ondertussen bij de Tech45

Het is al sinds april geleden dat ik de Tech45 (zoals u weet, de beste Belgisch -Nederlandse technologiepodcast op dit moment) nog eens vermeld heb. Ten onrechte eigenlijk, want ondertussen is er één en ander veranderd. Zo nemen we sinds onze zomerbreak wekelijks op ipv tweewekelijks. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor de luisteraars om de opname live te volgen en mee te chatten. Dat heeft enkele vaste live-luisteraars opgeleverd en de podcast inhoudelijk verrijkt. Als ik zelf niet in het panel zat, zou ik ook eerder live luisteren dan de podcast te downloaden. Ik kom er zowiezo al niet meer aan toe om naar podcasts te luisteren en ik vind die live-omgeving wel iets extra hebben.

De laatste 2 afleveringen waren zeer goed. Twee weken geleden namen we de 2e Barcamp special op. Ik deed zelf een interview met Pedro de Bruycker, (@thebandb) conculega, doctoraatsstudent en producent van ongelooflijk interessante lectuur rond de jeugd van tegenwoordig. Frederik Denkens (@fdenkens) en Saskia Scheltjens (@saschel) kwamen dan weer uitleggen wat coworking is en gaven toelichting bij hun plannen en/of ideeën daarrond.

En last but not least hadden we afgelopen week in aflevering 26 met Adam Curry een echte supterstar te gast. Door zijn ervaring als tv-presentator, MTV-dj, podfather en nu ook Apple application producer (of hoe noem je dat?) heeft hij naar mijn mening een interessante visie over de evolutie van de media. Grappig was ook dat er tijdens de live uitzending fanboys mee kwamen luisteren die helemaal hyper werden af en toe. De interesse in deze aflevering is trouwens zo groot, dat ook de aftershow-opname online komt.

Wie, wat, waar? Tech45, elke dinsdag live om 22u of te downloaden en te beluisteren via de Tech45-website.

U zegt?
  1. Saskia Scheltjens says:

    Twas een leuk gesprekje, inderdaad. Voeg je bij gelegenheid nog een j-tje aan mijn naam toe?

    Dank, Saskia

  2. Smetty says:

    @Saskia: oeps, aangepast. Staat ook fout op Tech45-website. Ik geef het even door.

Trackbacks for this post

  1. The Mobile Web. Quote of the Day « The Sausage Machine

Leave a reply.