182 x bedankt

Ik heb de voorbije weken mijn netwerk gespamt. Via mail, Edublogs.be, Facebook, Twitter en LinkedIn.

De reden hiervoor was het feit dat ik graag wou spreken op de Surf Onderwijsdagen 2010 in Utrecht. Als kleine onderwijsgarnaal word ik daar niet gevraagd, maar via een publieksstemming was het wel mogelijk om binnen te geraken. Toevallig had mijn collega Jean-Marie dezelfde doelstelling en konden we samen actie voeren.

Gisteren werd het resultaat bekend gemaakt. Bijna 900 mensen brachten hun stem uit, waarvan ik er 182 mocht ontvangen en daarmee gelijk eerste eindigde (* bloos *). Collega Jean-Marie werd tweede. Waarschijnlijk beschikken ze daar nu bij Surf over bijna het volledige adressenbestand van onze collega’s op Hogent en UGent. Hehe.

Om eerlijk te zijn gebruik ik de conferentie als wortel (als in “the carrot or a stick“) voor mezelf. Ik wil tegen eind oktober een analyse binnen mijn onderzoek afgewerkt hebben en de resultaten kunnen publiceren.

Dat ik een fijn netwerk heb, wist ik wel, maar dat men zo massaal zou reageren, daar werd ik toch een beetje stil van. Bedankt iedereen. Meer info en verdere verslaggeving van de conferentie kan u de komende weken op Edublogs.be terugvinden.

U zegt?
  1. Pierre says:

    OK, je bent geen 1 meter 86, maar een garnaal zou ik je toch ook niet willen noemen. En met zo’n netwerk ben je gewoon een edugoeroe! 🙂

  2. Smetty says:

    @Pierre Hehe. Je hebt een punt. Ik zal het anders zeggen: ik ben een grote vis in mijn eigen vijver, maar een kleine vis in de zee. Kwestie van in de vis-sfeer te blijven 🙂

Leave a reply.