U zegt?
 1. Jan Seurinck says:

  Serieus? Ik heb een like knop op mijn blog. Twee zelfs. Een voor logs en een voor algemeen. 55 mensen liken mijn blog (de 56ste ben ik) en ja, er zijn verschillende redenen maar het is niet de knop maar de mensen die het ‘m doen.

 2. Smetty says:

  @Jan: de uitspraak over die like button heeft alleen betrekking op de 5 lijnen erboven en heeft niets te maken met de likes op pakweg jouw blog of éénder welke andere Facebook update. Dus neen, niet serieus .

  De post deed er mij trouwens aan denken dat ik al een tijdje een like-plugin geïnstalleerd heb voor dit blog, maar de code moet nog eens in de template gegoten worden. De like-button is here to stay.

 3. Smetty says:

  En ze voegden de daad bij het woord…

 4. Jan Seurinck says:

  Ja lap, nu wil ik je commentaar liken natuurlijk 😉

 5. Smetty says:

  @Jan: hihi
  Ooit (over 70 jaar) staat er op jouw grafsteen: “Hij leerde zijn volk liken”.

Leave a reply.