HTC Desire

Het is meer dan een jaar geleden dat mijn vorige phone de geest gaf. Ik dacht 3 maanden later een nieuwe te hebben, maar daar ben ik duidelijk niet in geslaagd. Afgelopen zomer besloot ik dan toch voor een iPhone te gaan, maar het duurde 3 maanden alvorens Mobistar liet weten dat ik hem mocht komen halen. Ondertussen was ik al lang weer van gedacht veranderd, want ik ga niet op mijn knietjes zitten of ik a.u.b. een product mag kopen.

Maar bon, het is nu eindelijk zover. Gisteren arriveerde mijn HTC Desire (of de HTC-versie van de Google phone). Maandagavond besteld bij de PDAshop (469€), dinsdagochtend geleverd (echt veel simpeler en betere service dan Pixmania). En nu we toch een andere mobiele richting inslaan, heb ik na 7 jaar bij Proximus gelijk besloten over te stappen naar Mobilevikings. De nieuwe SIM-kaart verwacht ik morgen in de bus.

Een uitgebreide bespreking van de HTC én Mobilevikings volgen later. Voorlopig kan ik wel al zeggen dat ik onder de indruk ben van het mooie scherm en de eenvoudige en logische  interface. Leuk speelgoed is in da house.

U zegt?
 1. Goya says:

  Hij ziet er prachtig uit, en met Android 2.1 moet de gebruikservaring nog aangenamer zijn dan bij de Hero.

  Wen er al maar aan dat je smartphone zonder internetverbinding waardeloos lijkt 🙂

 2. dj4am says:

  En je scherm standaard ingesteld op het weer in Barcelona, kwestie van je nooit meer te laten verrassen. Muy bien! 😉

 3. Smetty says:

  @dj4am Had ik geeneens op gelet. Is dan ook de HTC-promo foto. Maar misschien is het wel goed voor het humeur om af en toe naar het weer in Barcelona te kijken 🙂

Leave a reply.