Verlof in zicht

Het einde van het schooljaar is in zicht. Gisteren namen we afscheid van de afgestudeerden en van de meeste collega’s. Morgen is dan ook officieel de laatste dag dat de lesgevers aanwezig moeten zijn bij ons op school. Al op reis vertrekken is tegenwoordig geen goed idee meer, want behoorlijk wat collega’s moeten nog opdraven voor een herdeliberatie van studenten die een klacht ingediend hebben.

De administratie is ook nog niet met verlof. Bijna al mijn directe collega’s moeten volgende week nog solliciteren. En omdat een vergadering daardoor uitgesteld werd, werd onze laatste werkdag verschoven naar volgende week woensdag. Er zit steeds meer ‘rek’ op dat verlof van ons.

Maar bon, ik mag met mijn 6 weken waarschijnlijk niet klagen van u. Dit jaar gaan we dat indelen als: 1 week om te rommelen, 2 weken werken aan het doctoraat en 3 weken echt verlof.

Bij deze wens ik iedereen toe dat het een mooie zomer moge worden blijven.

U zegt?
  1. Dorien says:

    Je mag helemaal niet klagen nee 😉 Geniet ervan!! Mijn verlof gaat binnen een paar uurtjes in en dat wordt 1 week naar Frankrijk en ook 1 week ‘rommelen en klommelen’.

  2. Smetty says:

    @Dorien Bedankt! Geniet er ook van.

  3. zwans says:

    Het rommelen lijkt me alvast leuk.

Trackbacks for this post

  1. Smetty’s Soapbox » Blog Archive » Verlof vaart uit

Leave a reply.