Vieze maand

Januari was een beetje een vieze maand. Het begon met zelf een examen afleggen. En toen kwam er examens afnemen. Om eerlijk te zijn mijn meest interessante examens ooit. Want wat ik de afgelopen maanden geleerd heb op de unief, heb ik proberen toepassen binnen mijn eigen examens. Met dank aan de collega’s aldaar om hun materiaal en expertise met mij te delen.

En na het afnemen van de examens, komt het proces van verbeteren. En feedback geven over de examens. En die dingen waren eigenlijk niet zo gunstig gepland. Het zal mij geen 2e keer overkomen dat ik dat uit het oog verlies.

Ondertussen is er ook nog het wetenschappelijk onderzoek dat stilaan vorm begint te krijgen en waarvoor het komende semester de eersta data verzameld en geanalyseerd zal worden. Eigenlijk moet ik daarvoor eerst nog een cursus statistiek blokken, want dit semester volg ik een vak statistiek oefeningen. * zweet *

Tussendoor was er eerder deze week een conferentiepresentatie en moet ik nog een presentatie voor over 2 weken voorbereiden. Met filmpjes en zo.

Ik moet er u dan ook niet van overtuigen dat ik blij ben dat januari voorbij is en dankbaar dat mijn ook in het onderwijs werkende wederhelft daar allemaal begrip voor heeft en helpt waar mogelijk.

Januari was een vieze maand, maar over 2 weken is het dan eindelijk verlof. Hoera.

U zegt?
  1. Joke says:

    Aan statistiek is eigenlijk veel minder wol dan er geblaat over is 😉

  2. Smetty says:

    @Joke Hehe. Ik geloof dat wel ze, maar de theorie die gegeven werd in semester 1 moet ik wel nog even zelf verwerken in zelfstudie ook de komende weken. Maar soit, ik zal het schaap eens bij de wol pakken dan 🙂

Trackbacks for this post

  1. Het gebruik van wiki’s bij groepswerk. Cindy De Smet freshly slideshowing. « The Sausage Machine

Leave a reply.