2009 doelstellingen

Precies een jaar geleden schreef ik hier mijn doelstellingen voor 2008 neer: leren snowboarden, wetenschapper worden en een huis kopen.

Indien u het afgelopen jaar mij of mijn blog wat gevolgd hebt, dan weet u dat de eerste 2 doelstellingen gerealiseerd werden. Doelstelling nummer 3 neem ik mee naar volgend jaar. Als ik zelf 2008 in 3 woorden zou samenvatten, dan kies ik voor: trouwen, doctoreren en GTD (waarbij het laatste in de rij, de eerste 2 mooi in evenwicht helpt houden).

Maar dat was 2008. Voor 2009 mag u mij, naast de noodzakelijke gezondheid, het volgende toewensen: een huis kopen en verder doctoreren. Om beide doelstellingen te realiseren, zal ik terug een hoop GTD kunnen gebruiken.

In elk geval, 2008 was een mooi jaar. Laten we hopen dat 2009 minstens even goed wordt. Ook voor alle lezers van deze blogpost. Santé.

U zegt?
 1. ine says:

  gezien de dalende huizenprijzen is dat opschuiven van een huis kopen geen slecht idee geweest, toeval of niet 😉
  succes ermee

 2. Alain Dhaene says:

  Ik ben jammergenoeg pas de laatste maand op je blog terecht gekomen en ben met veel plezier blijven verder volgen. Alvast héél veel succes met je doctoraat. Tja het lijkt me echt wel iets om zo reeds doelstellingen te kunnen formuleren.

 3. vanessa says:

  een onverwacht resultaat van 2008 was dat er een heel fijne vriendin terug een heel fijne vriendin is geworden, een voornemen en wens voor 2009 is dat ik ten volle van deze vriendschap wil genieten! 🙂
  tot heel snel
  x

 4. Smetty says:

  @Ine: thx. We doen ons best. Nu de prijzen 15% gedaald zouden zijn, is het de moment 🙂
  @Alain: thx. En welkom.
  @Vanessa: doen we! (ergens tussen het doctoreren, les geven en inrichten van een huis in ;))

Leave a reply.