Drie oude sloeffen en een jong kiekske

Morgen is het officieel mijn laatste werkdag. Vandaag is er nog plechtige proclamatie voor zij die afstuderen, maar die datum werd onlangs nog verlegd. Jammer, wamt ik zal er daardoor niet bij kunnen zijn.

Waar we vandaag wel bij zullen zijn, is de eerste dag van Rock Werchter 2008. Ik ga met dezelfde buddy als vorig jaar, maar we nemen dit keer nog een vriend en zijn nichtje mee. Dat brengt het totaal op drie oude sloeffen en een jong kiekske.

Ik merk dat steeds meer mensen uit mijn omgeving en van mijn leeftijd terug 4 dagen naar Werchter gaan. Zelf zie ik dat niet meer zitten, 1 dag volstaat.

Ik hoop dat hemelsluizen vandaag dicht blijven, maar voorlopig ziet het er redelijk goed uit. Als u mij dan nu wilt excuseren, ik moet gaan festivallen.

* Smetty sloeft de trap af en stapt in de taxi richting Werchter *

U zegt?
 1. Dorien says:

  Veel plezier op Werchter. Ik ben best wel jaloers…Mika, Rem, de chemical brothers,…we hebben geen kaartjes meer vastgekregen voor 3 juli. Net te laat…Dus ijverijg aan het werk nu 🙂 Hopelijk wordt het niet te nat, want de hemelsluizen zijn volgens mij klaar om je te pakken 😉

 2. Smetty says:

  @Dorien: de hemelsluizen hebben ons gepakt. Gelukkig waren Mika en Lenny erbij 😉

 3. Smetty says:

  @Huug: dit keer vond ik Werchter ook te duur (acts te snel op elkaar), te weinig goeie dingen gezien). Volgend jaar opnieuw afwegen.

  Ik was wel content van mijnen taxi anders. Of de chauffeur de dag nadien nog kon lachen met onze moddersloeffen weet ik niet…

Trackbacks for this post

 1. Huug & Druug » Werchter te duur? (3)
 2. Smetty’s Soapbox » Blog Archive » TW Classic 2009

Leave a reply.