“Getting Things Done”-cursus op 19 mei

Bloggen brengt soms een bal aan het rollen. Mijn blogposts over getting things Done (David Allen) hebben ertoe geleid dat ik bij Yves Hanoulle en Bernard Vander Beken van Paircoaching.net de cursus ga volgen.

Er is meer. De cursus zal doorgaan op mijn eigen school (10 min stappen van station Gent-Sint-Pieters). En er is nog meer. Lezers van deze weblog die de cursus meevolgen op 19 mei krijgen 10% korting! Schrijf u hier in met deze code: 012101201351.

Het zou fijn als er naast enkele van mijn collega’s, ook nog enkele bloggers of bloglezers de cursus zouden meevolgen. Dus als u interesse heeft in GTD, het is nu de moment.

U zegt?
  1. lamazone says:

    ik ben warempel ingeschreven geraakt. ik vertrouw enkel nog op de GTD-skills van onze administratieve kracht zodat de laatste horde -met name de betaling – gehaald wordt!

  2. Smetty says:

    Yeahhhhhhhhh!

Leave a reply.