Win tickets voor “The Year My Parents Went on Vacation”

Tickets te winnen voor overmorgen 28/02/08!

“Cinema Novo is een tiendaags filmfestival dat elk jaar pareltjes uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika opdiept die in het commerciële circuit geen kans maken. Veel films zijn pas voor het eerst in ons land te zien en een aantal daarvan worden opgenomen in competitie. Het filmfeest barst dit jaar voor de 25ste maal los tussen 6 en 16 maart. Een divers programma met uitschieters van de voorbije jaren, maar uiteraard ook met het nieuwste en beste uit de hedendaagse niet-westerse filmproductie, wordt binnenkort op het publiek losgelaten.

Nadat we een kwart eeuw filmjuweeltjes aan thuisstad Brugge hebben geschonken, gaan we dit jaar als cultureel ambassadeur van West-Vlaanderen voor het eerst on the road. We wijken uit naar andere steden en bieden een kleurrijk avondje film aan. Op donderdag 28 februari strijken we met de nodige Braziliaanse feestvreugde neer in de Gentse bioscoop Sphinx. De film The Year My Parents Went on Vacation kan er in avant-première om 20 uur worden bewonderd. Deze prent van Cao Hamburger schetst de perikelen van een 12-jarige jongen in het Brazilië van de voetbalheld Pelé en van de militaire dictatuur.”

De vriendelijke mensen van Cinema Novo boden mij 2 tickets aan voor deze avant-première in Gent, maar ik kan helaas niet gaan. Ik mag mijn tickets doorgeven voor wie zich wel vrij kan maken. Zet uw naam in de comments, en u weet van vorige wedstrijden al, dat de in mijn huis aanwezige kattenpoot de winnaar zal kiezen.

Zeer cool van dit festival dat ze zelf bloggen, bloggers uitnodigen, tickets laten doorgeven indien de blogger zelf niet kan gaan, en mij toch de mogelijkheid geven om in Oostende te gaan kijken. Link love gegarandeerd. Men zegge het voort.

U zegt?
 1. kristof says:

  Klinkt wel interessant, en ik kan gaan!

 2. kristof says:

  ah nee, wacht eens … toch niet … sorry, laat maar 😉

 3. Smetty says:

  @kristof: dat is snel op beslissingen terug komen zie.
  Iemand?

 4. femeref says:

  Ah, dus de tickets zijn er nog?
  Ik ben vrij en geinteresseerd 🙂

  *toont blog van viertje, de locale bloggende kat* *toont foto van viertje* *laat viertje de aanwezige kattepoot stimuleren*

 5. Smetty says:

  Hoera, we hebben een winnaar! Er was niet eens een onschuldige kattenpoot voor nodig. 🙂

Leave a reply.