Vakantie modus: AAN

Vrijdag was mijn laatste werkdag, dus vanaf vandaag verklaar ik mijn vakantie modus “aan”. Op 20 augustus is er een 2e zit gepland voor enkele van mijn studenten. Zondag 19 augustus haal ik de werktas weer uit de kast.

Ik heb dit jaar geen blogstop voorzien. Alleen zou de frequentie van posten iets lager kunnen zijn en de onderwerpen iets meer in de vakantiesfeer.

Vandaag ben ik de vakantie wel begonnen met een doktersbezoek. Het is een veel voorkomend fenomeen dat je ziek gaat worden op het moment dat de vakantie begint. Geen druk of stress meer en hupla. Ik lijk er helaas niet aan te ontsnappen.

Maar je hoort mij niet klagen. Zes weken niet werken. Heerlijk.

U zegt?
  1. bibman says:

    Prettig verlof! Zelf moet ik nog enkele weken doorbijten :/

Leave a reply.