Agent assistance

Ik zoek een autoverhuur in Vancouver. Via Google krijg ik te veel onbruikbare resultaten en daarom besluit ik de Canadese Gele Gids te proberen. Bij de topresultaten staat Thrifty, een redelijk bekende internationale verhuurder. De verhuurmaatschappij die we eerder deze week contacteerden, liet niet toe om met de wagen de autoferry te nemen naar Vancouver Island. Ik dacht bij deze maatschappij voor de zekerheid ook een mailtje te sturen daarover. Niet nodig, er was de optie om live te chatten met een medewerker.

Agent assistance

In de chatbox verschijnt Steve:

Steve: Thank you for visiting the Thrifty Car Rental interactive website. How may I assist you?

Een paar seconden later:

Steve: Are you with me Ms. De Smet?

Oeps, ik was niet snel genoeg blijkbaar. Ik vraag naar de voorwaarden voor het huren van een wagen binnen British Columbia (provincie in Canada) en krijg een gedetailleerd antwoord. Ik bedank Steve en krijg de typische Amerikaanse afsluiter.

Steve: You’are welcome. We look forward to serving your car rental needs and thank you for choosing Thrifty.

Wat een service. Ook het kostenplaatje valt mee. Meestal is de Amerikaanse Toyota Yaris het instapmodel, maar via de hotdeals blijken de Dodge Caliber en zelfs de Chrysler Sebring goedkoper (mmm, wijze auto’s).

Internet brengt de wereld wel echt dichtbij. En zeker als je met je credit card zwaait.

U zegt?
  1. Clopin says:

    Oh, Canada. Jaloers! Ik twijfel nog steeds of ik volgend jaar daarnaartoe zal gaan of het ding eronder. Ik kijk uit naar een verslag 😉
    BTW: Zo’n Dodge Caliber ziet er wel een beest uit.

  2. Smetty says:

    Met een beetje geluk blog ik tijdens de vakantie gewoon verder. In plaats van een Soapbox, ga ik dan even voor travelblog spelen. Dat is althans mijn bedoeling.

    Die Dodge zou ik ook in mijn eigen garage willen 🙂

Leave a reply.