Festivalitis test

Daarnet een vriendje aan de lijn: “blablabla… kaart over voor Werchter… blablabla.” En of ik eventueel een dag mee zou willen gaan.

Misschien. Het is nog volop deliberatie en proclamatie op school (tot en met 6 juli dit jaar) tijdens die periode.

Straks ga ik toch nog eens op Werchter geraken. Kan ik mijn legerbotten van de zolder halen. Voor een dag zie ik dat eigenlijk wel zitten. De gelegenheid dus om alvast de Humo festivalitis test te doen (via Bert). * opmerking: afbeelding draait in de soep met Firefox *

Ik deed de humotest en ik ben

EEN MUZIEKLIEFHEBBER

De Muziekliefhebber komt uitsluitend en alleen voor de muziek. Te herkennen aan de lichtelijk gejaagde als-ik-me-niet-haast-mis-ik-wr-een-half- nummer-blik in de ogen. Vaak herkenbaar (en dus handig als je hem wil vermijden) aan de ridicule cowboyhoed. Soms met bijbehorende zeker zo ridicule laarzen…

Doe zelf de test op www.humo.be

Ik ben een muziekliefhebber… allez… Maar wel zonder cowboyhoed en ridiculeuze laarzen!

U zegt?

Leave a reply.