Wijn cadeaubon

Ik heb nog nooit zoveel cadeaubonnen in huis gehad. Er zijn de hotelbonnen (zalig vooruitzicht), de FNAC bonnen (nog geen keuze gemaakt), maar ook een originele wijnbo-x/n.

Het pakket is een samenwerking tussen Vivaboxes en Delhaize.

Wijn

In de doos zitten 5 flesjes wijn van elk 25 cl (zie foto), een antidrup ring (voor als ik eens chique wil doen) en een folder met uitleg over de wijnen. Het pakket wereldwijnen omvat 3 rode wijnen (Italiaanse Montepulciano D’Abruzzo, een Franse Haut Medoc Plantey-de-la-crois en een Portugese Quinta de bos-ventos) en 2 witten wijnen (een Zuid-Afrikaanse Arniston Bay Chenin Blanc Chardonnay en een Chileense Casillero Del Diablo Chardonnay).

Het concept is fantastisch. Het is de bedoeling om eerst alle wijnen te proeven. Nadien mag je met een cadeaubon nog eens 1 of 2 flessen naar keuze (van de Franse en de Chileense krijg je maar 1 fles) gaan halen van de wijn die je het lekkerste vond.

De doos is een voltreffer voor Delhaize. Als ik mijn extra wijnfles wil afhalen, moet ik een bon invullen. Er staat expliciet op: “de gegevens die u ons meedeelt, dienen om u op de hoogte te houden van aanbiedingen”. Het “mogelijkheid tot verzet” vinkje (kleine letters), gaat alleen over het doorgegeven (lees verkopen) van mijn gegevens.

Delhaize is ook (bijna) zeker dat ik 5 van hun producten geproefd zal hebben, daarnaast moet ik ook de winkel binnen om mijn fles wijn af te halen (misschien doe ik ondertussen nog wat andere boodschappen).

Op de website van Vivaboxes staat er een prijs van 25 euro vermeld (inclusief BTW).

Ik weet nu al zeker dat ik de cadeaubon niet correct zal invullen, maar ik ga wel doen waarvoor de bon dient: genieten. Zo een een wijnbox is informatief, maar heeft daarnaast ook een doe- en smaakelement. Een beetje een mini-proeverij. Ik ben er helemaal zot van.

U zegt?
 1. veedeo says:

  wanneer kwam ik ook alweer langs ??
  😉

 2. KatCat says:

  Aha, eindelijk een superidee voor vaderdag zondag!
  Ook goed om dan een eventuele zwarte zondag weg te spoelen…

 3. Edwin says:

  Santé!

  Zit al op m’n nieuwe fiets 🙂

  Edwin

Leave a reply.