Bianchi annulatie

Een paar dagen geleden kreeg ik een telefoontje van de fietsenwinkel. De Bianchi die ik wou kopen is uitverkocht voor 2007. Het was een nogal droge conversatie en ze deden ook totaal geen moeite om een alternatief voor te stellen. Ook vanochtend in de winkel niet.

Ik heb de annulatie eens geverifieerd met een andere verdeler van Bianchi en kreeg daar vreemd genoeg wel een uitleg over de reden waarom de fiets niet langer geleverd kan worden. De verkoper van die winkel stelde ook een alternatief voor.

Over 5 weken begint de zomervakantie. Voor mij is dat een soort streep waar ik nog dingen voor ga doen en dingen pas erna. Een nieuwe fiets komt nu na die streep te staan. Het zal voor augustus, september of misschien zelfs na de winter zijn.

U zegt?
 1. KatCat says:

  Lopen is een aangenaam alternatief, misschien?

 2. Smetty says:

  Ik heb niet zo een goede ervaring met lopen. Altijd ontstekingen als gevolg. Mijn huisarts en mijn sportkine hebben het me dan ook sterk afgeraden.

  Er staan nog een paar duiken op het programma in juni en ik heb 3 fietsen staan waarmee ik kan rijden. De Bianchi mag dus geen excuus zijn om op mijn lui gat te gaan zitten 🙂

 3. wim says:

  er bestaan nog steeds modellen einde reeks, bel eens met Van Eyck in Aalst.

 4. Smetty says:

  Bedankt voor de tip Wim. Ik zal eens gaan kijken.

 5. freddy says:

  ook Verschueren in SInt Niklaas verdeelt Bianchi – heeft nog wel wat in toonzaal staan

Leave a reply.