Onderhoudswerken

Mijn blog moest eigenlijk al lang verhuisd zijn. Eens een to-do lijstje maken.

Over hosting van de blog heb ik reeds advies van jullie gekregen. Verhuizen zonder update van de layout zou een gemiste kans zijn. En als we dan toch iets moeten kiezen liefst een WordPress thema met widgets.

Mijn feeds heb ik gisteren naar Feedburner verhuisd. Alleen de podcast feed en de Engelse feed zijn nog niet in orde. Ik weet zelfs niet of iemand die laatste wel gebruikt. Mochten er vreemde dingen met de feed gebeuren, graag een seintje.

Rechts onderaan staat nu ook een statistiekenteller. Benieuwd wat het verschil met Google Analytics gaat zijn (mijn awstats zal mee verdwijnen met de server waarop die staat). Moet ik nog een andere erbij zetten?

Het Feedburner tellertje ga ik later nog toevoegen. Het dringendste is eigenlijk een nieuw thema vinden.

Verhuizen en inrichten is mijn ding niet. Ik zal weer blij zijn als het achter de rug is.

U zegt?

Leave a reply.