De Jager eerste shocklog in Vlaanderen?

Krijgen we met de weblog “De Jager” (Belgische politiek en media, opgejaagd en ontleed) eindelijk de eerste Vlaamse shoklog? We lezen op Twitter (zonder was ik hier pas veel later op terecht gekomen) alvast: “we zullen info posten die niet meteen leuk is voor enkele politici en mediamensen”. En verder:”anoniem werkt op dit moment iets handiger”.

Dat ze anoniem willen blijven, verbaast mij niet. Omgaan met kritiek (in Vlaanderen) is niet direct ons beste punt. En die anonimiteit maakt het ook wat spannender. Hebben de collega bloggers (straks misschien bijgestaan door de traditionele media en de wetgever) ook weer iets om op te jagen.

Spannend. Mooi initiatief. Geef er een lap op Jagers.

U zegt?
  1. De Jager says:

    We zullen ons best doen 🙂

Leave a reply.