Free wifi op school

Vandaag was er een vergadering op school. Normaal gezien neem ik alleen mijn eigen portable mee om live verslagen van vergaderingen te maken. Uit ervaring weet ik al dat er in de pc lokalen geen wifi is (vreemd ja …), in de rest van ons gebouw is er wel wifi via de Hogeschool (ik kom daar niet met mijn portable en heb ook nog geen toegang aangevraagd). Vandaag zat ik uitzonderlijk eens in een ander lokaal en tot mijn grote vreugde bleek er een gratis hotspot in de buurt:

gratiswifi

Ik maakte blijkbaar gebruik van een gratis hotspot in cafe De Tobbe (via de diensten van free-hotspot.com). De enige voorwaarde om toegang te krijgen, is dat je elk uur naar een advertentie moet kijken. Ik zag ondermeer volgende ad van Sony voorbijkomen:

gratiswifi2

Ik had mijn portable meegenomen om tijdens de dode momenten (tijdens een vergadering van 4 uur zijn die er wel) verder te werken aan een document, maar met internet connectie kon ik het natuurlijk niet laten om Google Talk te activeren en ook af en toe een blik te werpen op Google Reader en Twitter. Viking was ook zo vriendelijk om mij een jobadvertentie van zijn werkgever door te sturen met een “foute foto” in.

gratiswifi3

Ik denk dat dat het moment was waarop de meesten doorhadden dat ik geen verslag aan het schrijven was.

U zegt?

Leave a reply.