Uw beste vriend

Smetty is een beetje fan van Gunter Lamoot. Zijn “Veronique”-creatie (YouTube: Humo Comedy Cup) en de Marsupilami worsteling (YouTube: Comedy Casino) waren schitterend.

Vanavond ging ik met vriendje Corto naar zijn show “Uw beste vriend” kijken. Helaas, de voorstelling was het op 1 na slechtste wat ik de afgelopen jaren gezien heb. De eer voor absolute dieptepunt punt gaat trouwens nog steeds naar “Puur” van Els De Schepper.

Lamoot begon sterk met Veronique. In plaats van die sketch af te werken als Veronique, deed hij plots verder als zichzelf waardoor de act geen echt slot kreeg. Vanaf dan was de spanning uit de show en die zou ook niet meer terug komen, op de bevalling-scene na misschien. Gunter bleef maar herhalen dat hij niet wist hoe de show te vullen. Waarschijnlijk behoort dat tot de act en brengt hij de show al 2 jaar, maar het was precies alsof als hij alles voor de eerste keer probeerde.

Talent genoeg, dat is duidelijk, maar de avondvullende show was gewoon rotslecht. Was er een pauze geweest, ik was niet meer terug binnen gegaan. Zo erg was het. Update: interessante comments op Gentblogt.

Gelukkig zagen we de afgelopen week 2 voorstellingen om in te kaderen: Die Walkure in de Vlaamse Opera en Onegin van het Toneelhuis. Het kan niet elke week prijs/feest zijn natuurlijk.

U zegt?
  1. Tjoff says:

    Spijtig. Gunter Lamoot heeft veel talent, alleen denk ik dat hij een manager nodig heeft om het boeltje aaneen te plakken.

    Els De Schepper zag ik ook ooit eens in “De witte negerin” maar haar humor ligt me sowieso niet. Het gaf me een VTM-publiek indruk, als je begrijpt wat ik bedoel.

    Dinsdag meer lachen geblazen in Bal Infernal met Henk Rijckaert 🙂

Leave a reply.