Ik wil alleen Smetty zijn

Gisteren kreeg ik een uitnodiging voor MSN Soapbox (MSN antwoord op YouTube en Google Video). Waar anderen bijna onmiddellijk toegang kregen, heeft het bij mij zo lang geduurd dat ik het alweer vergeten was dat ik mij daarvoor aangemeld had.

Inloggen deed ik met mijn Windows Live Account. En toen kreeg ik dit te zien:

Nickname

Mijn nickname bleek “SkiSmetty” te zijn. Iek. SkiSmetty begot. Dat heb ik nochtans ooit zelf ingegeven. Naar de stemming waarin ik toen verkeerde moet je in elk geval niet lang zoeken.

Gelukkig heb ik wel tijdig Smetty kunnen vastleggen bij Google, Del.icio.us en Flickr. Voor Live, YouTube en MySpace was ik te laat. Snel registreren is dus altijd de boodschap, ook al ben je niet onmiddellijk van plan om iets met die service te doen.

SkiSmetty heb ik veranderd. Maar eigenlijk vind ik het alleen leuk als ik Smetty mag zijn.

U zegt?
 1. joris says:

  vergeet dan smetty.digs.be niet h cindy.

 2. Smetty says:

  Done 🙂

  Nu wil ik wel vriendjes hebben he.

 3. lamazone says:

  Uw eerste aanvraag is reeds binnen! (lamazone.digs.be)

Leave a reply.