MOO Flickr MiniCards

Gisteren zaten ze dan eindelijk in de brievenbus: mijn eigen gratis set van 10 MOO Flickr MiniCards.

Moo Flickr Cards

Ze meten 7cm bij 3cm en zitten in een klein doosje.

Op de achterkant heb ik mijn naam, de url van deze blog en mijn emailadres gezet. Het zijn de mooiste visitekaartjes die ik ooit al gehad heb. Dat ik al die foto’s zelf genomen heb, en er dus ook een emotionele waarde aan verbonden is, zal daar niet vreemd aan zijn.

Klein probleempje. Visitekaartjes dienen om weg te geven, maar dat zie ik eigenlijk niet zitten. Ik ga alleen ruilen. Jij 1 van mij, en ik 1 van u. Visitekaartjes dienen daar niet voor, ik weet het. Maar toch.

Die MiniCards zijn echt een fantastisch voorbeeld van hoe een afgeleid product van een web2.0 toepassing in ons dagelijks (offline) leven een rol kan spelen. Misschien moet ik dringend een pakket van 100 bestellen (je hebt er ongeveer 25 dollar en een Flickr account voor nodig).

[tags] Flickr Minicards, MOO[/tags]

U zegt?
 1. Nick says:

  Kan je enkel je eigen flickr fotos gebruiken?

 2. lamazone says:

  ik ben officieel jaloers!

 3. Smetty says:

  @Nick: Nee. Voorlopig niet volgens de FAQ:

  “Currently, we do not offer the option of making MiniCards with images from another personís Flickr account.”

 4. Veedeo says:

  most have !!!!!!

 5. Stijn says:

  Mijn 100 MOO kaartjes zijn ook deze week gearriveerd en zit met hetzelfde gevoel: ze zijn te mooi om zomaar weg te geven.
  Ik ga het toch doen, en dan gewoon een nieuwe set kopen.
  In ieder geval krijg ik er schitterende commentaar op en is iedereen in de omgeving stikjaloers.
  Ik wil er gerust met je wisselen. Er bestaan trouwens ook al groepen die wereldwijd MOO cards wisselen. Verwacht er uit China, Thailand, Mexico en Engeland..

 6. wannes says:

  De mogelijkheden van de schatjes zijn ook wel legio: visitekaartje, uitnodiging voor een feestje, adreswijziging, bond-zonder-naam-weggeefacties,… Ik laat er mij direct een paar maken!
  (helaas zijn de eerste tien te mooi om echt weg te doen…)

Leave a reply.