Kleine details

Vandaag promotie gekregen op school. Er is een wand met brievenbussen (met een echte sleutel!) die lectoren gebruiken om post te ontvangen en waar studenten documenten (in mijn geval geen oefeningen want dat mag voor mij alleen via onze elektronische leeromgeving, maar eerder ondertekende stageverslagen of afwezigheidsattesten) in kunnen droppen.

Wel, sinds vandaag heb ik nu mijn eigen “bakske”. Geloof of het niet, maar ik ben daar ook echt blij mee. Serieus.

Vanaf nu kan ook ik tegen mijn studenten zeggen “leg het maar in mijn bakske”. En als er post is voor mij, dan zal het hopelijk geen weken meer duren voor het bij mij terecht komt zoals tot nu toe vaak het geval was.

Een vriend van mij vertelde ooit iets gelijkaardigs over zijn school. “Ik heb, na vijf dienstjaren, het ultieme bewijs van vertrouwen gekregen van de secretariaatmedewerkers” zei hij, “een eigen kopiekaart”.

Moraal van het verhaal: ergens echt bijhoren zit soms in de details.

U zegt?
  1. i. says:

    ik heb geen bakske en geen sleutels van de meeste lokalen. Wel nen bureau en een copy-code. jeej!

  2. Dark says:

    Heh, het leven van de leeraarskant, leuk om te lezen ^^

  3. Smetty says:

    Blijken het toch geen aliens te zijn…

  4. je hebt overschot van gelijk … en nu maar wensen dat er een dikke wedde in jouw bakske komt te liggen:)

Leave a reply.