Verkiezingsdino’s

Vandaag werd er vast overal nog over de verkiezingen gepraat. Juf Smetty deed dat ook, in de les.

In de les Excel heb ik gezegd dat de grafiekjes tijdens de verkiezingsshow mij aan Smarties deden denken. Ik kreeg niet veel bijval met die opmerking. “Je had misschien honger” probeerde er eentje… Wel, jammer dat ik vandaag niet met grafieken aan de les mocht beginnen. Ik had graag de verkiezingsshow nagespeeld.

Mijn brievenbus zat trouwens vandaag nog vol met verkiezingsdrukwerk. Allemaal van de VLD. Ik vraag mij nu af: zou de postbode ene van de sossen zijn, of is het eerder ne gemenen tsjeef? Of moeten ze gewoon leren tellen bij de VLD wanneer je het best verkiezingsdrukwerk in de bus steekt?

En al dat papier dat er gebruikt werd? Op een paar veel besproken uitzonderingen na, is het campagne voeren toch nog zeer traditioneel verlopen. Volgende keer wil ik een huis-aan-huis bezoek in Second Life.

Of is dat ook al gedaan en heb ik het gemist?

U zegt?

Leave a reply.